Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Συλλογή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα



Αγαπημένοι φίλοι, καλημέρα!!

Όπως ήδη γνωρίζετε είμαστε κοινωνική δομή που εδώ και 4 χρόνια προσφέρουμε στήριξη σε συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση.
Με σύνθημα ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, προσπαθούμε να ανακουφίζουμε αυτούς που έχουν επιτακτικές ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση ή επιχορήγηση από οποιονδήποτε δημόσιο, δημοτικό ή ιδιωτικό φορέα, μόνο με συμμετοχή αλληλέγγυων εθελοντών. Η μοναδική ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο των συμπολιτών μας όταν βοηθούνται και νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι.
Ως πράξη αλληλεγγύης για τις ημέρες του Πάσχα μαζεύουμε και διανέμουμε τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, γάλατα, λάδι κ.λπ.) καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής), ώστε να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας τουλάχιστον για τις Άγιες ημέρες χωρίς τα απαραίτητα.
Ολοι μαζί και ο καθένας χωριστά θα μπορούσαμε να γίνουμε κρίκοι στην αλυσίδα της αλληλεγγύης. Παίρνουμε το θάρρος να σας ζητήσουμε να βοηθήσετε στη συλλογή των παραπάνω προϊόντων που κάνουμε, καθώς και να συμμετάσχετε κι εσείς στη στήριξη των άτυχων συμπολιτών μας στο καθημερινό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Τα είδη που θα συλλεχθούν μπορούμε να τα παραλάβουμε εμείς (απλά τηλεφωνήστε μας στο 24210 91440 απογεύματα 6-8) ή να τα φέρετε εσείς στο Στέκι ώστε να συναντηθούμε και προσωπικά, να δείτε τον χώρο και τη δουλειά μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας !